Социални мрежи

Като вашата агенция за социални медии, нашият отличен екип ще помогне на вашия бранд да установи доверие и лоялност на клиентите, използвайки правилните канали и съобщения за социални медии.

WebsiteBuilderBG

Социални мрежи

Стратегическият маркетинг на социалните медии е изграден на убеждението, че съдържанието ви не трябва да е прекалено фокусирано върху продажбите. Макар че е изключително важно да популяризирате вашите продукти и услуги, ангажирането на вашата аудитория с интерактивно съдържание и дейности за изграждане на общност може по-добре да развие нови лоялни търговски марки. След като вашата марка има основа на доверие, след това ще можете да извлечете печалбите чрез генериране на приходи, независимо дали целта ви е да насочите трафика към уебсайт за електронна търговия или да получавате повече клиенти.

WebsiteBuilderBG управлява следните платформи за Вашия бизнес

WebsiteBuilderBG

Услуги за социални медии

Първо ще бъде назначен опитен консултант по социални медии, който ще бъде вашата определена точка за контакт. Вашият екип се състои от SEO експерти, копирайтър и графичен дизайнер. Всеки член на екипа е обучен в маркетинга на социалните медии и ще проучи подробно вашата индустрия и вашите услуги.

На следващо място, ние извършваме одит на социалните медии и конкурентен анализ на текущите ви акаунти. Обсъждаме къде се отличавате, къде не ви достига и какви възможности не се възползвате. Идентифицирането на популярни общности във вашата индустрия, както и ключови думи и теми ще ни помогне да разберем какъв тип съдържание ще получи най-голямо внимание.

Персонализираните стратегии за WebsitebuilderBG ви дават реалистични възможности, така че публикувате само в платформите, от които се нуждаете. Искате да разгледате възможностите за пазаруване и други приложения? Ние можем да преценим какво ще работи за вашите страници в социалните медии.

Независимо дали имате нужда от нови акаунти или искате да обновите старите, WebsitebuilderBG гарантира, че се грижи за всичко това. Поставете правилната основа от самото начало с:

Профили, оптимизирани за SEO с вашите ключови думи
Персонализирани URL адреси и потребителски имена
Уебсайт, местоположение и работно време
Профил и корични снимки
Оригинално съдържание и графичен дизайн
Като маркетингова агенция за социални медии, ние ще разработим организиран календар, в който да картографираме всички наши рекламни послания за месеца. Това ще бъде смес от рекламно и марково съдържание, което е насочено към вашата целева аудитория. Гласът на вашата компания ще се отрази в това, което създаваме.

Публикациите могат да включват всичко, от кратки статии, оригинални изображения, вдъхновяващи цитати, инфографика, снимки на продуктите, „задкулисни снимки“, новини за индустрията, съвети и съвети, фирмени новини, препоръки, флаш продажби и конкурси, които ще задържат вниманието им !

WebsiteBuilderBG

Ангажиране в реално време

Подобрете своята онлайн репутация с нашата услуга за управление в Facebook и Instagram в реално време. Нашите услуги ви помагат да видите къде хората говорят за вашия бранд и в какъв контекст. WebsitebuilderBG ще се ангажира по активен начин, като отговаря както на положителните, така и на отрицателните споменавания на вашата марка. Не само това, ние създаваме неконкурентни партньорства във вашата индустрия, за да разширим маркетинга и да удвоим аудиторията ви.

Инструменти за проследяване

С всички налични цифрови инструменти сега може да ви е трудно да разберете кои числа имат значение и кои не. WebsitebuilderBG може да ви помогне да навигирате и интерпретирате всички постъпващи данни. Ние не просто следим всички числа – ние следим правилните числа. Това ни позволява наистина да проследим изпълнението, което има значение.

Реклама в социалните медии

Сега към добрата част. Докато целите на редовното публикуване са ангажираност, целта на рекламата в социалните медии са продажбите. Facebook, Twitter и Instagram осигуряват оптимални възможности за увеличаване на приходите чрез рекламни кампании.

WebsitebuilderBG може да се присъедини към вашата целева аудитория въз основа на онлайн поведение, интереси, местоположения и други. Рекламните услуги във Facebook ни позволяват да пускаме реклами към набор от студени клиенти или към текущата ви имейл база данни. Тъй като фокусираме вниманието си върху сегментираната аудитория, вашите рекламни средства се разпределят разумно. А за тези, които се интересуват от по-обширна кампания, нашите кампании с плащане за кликване (PPC) ще ви помогнат да спечелите значително количество позициониране. Така че няма време за губене Генерирайте повече реализации, резултати и рентабилни решения от целенасочена реклама в социални медии. Свържете се с нас днес относно нашите услуги за маркетинг в социалните медии.

Изпратете своето запитване

Име *
Телефон *
Email *
Уеб сайт
Подробности *
Политика за поверителност *