SEO оптимизация

SEO одитът е лесен начин за проверка на ефективността на вашия сайт. Той трябва да се изпълнява редовно, за да се гарантира, че всеки аспект на всяка страница е перфектно оптимизиран, за да се класира високо сред основните търсачки. Независимо дали сайтът на вашия бизнес е чисто нов или работи от години, редовен одит на сайта дава гаранцията, необходима за успешното достигане на желаната аудитория.

SEO оптимизация

Опасностите от лошото SEO

Днешният маркетинг пейзаж е нещо повече от реклами. От съдържанието на вашия сайт до неговите метаданни (и всичко между тях) всеки един фактор на уебсайта ви играе важна роля за подпомагане на търсачките да определят класирането ви в заявките за ключови думи. За да разберете защо е толкова важно да получите едно от желаните най-добри органични резултати от търсенето, помислете за следната статистика:

  • – 93% от всички онлайн търсения започват с Google.
  • – 75% от хората никога не преминават през първата страница в списъците за търсене.
  • – 70% -80% от търсещите прескачат точно платените резултати към органичните списъци.
  • – За 57% от B2B маркетолозите SEO е най-ефективната маркетингова дейност.
  •  

Ако не се класирате на върха, не достигате до аудиторията си. Това е толкова просто като това. За щастие, нашият уебсайт SEO услуги за одит помагат да се гарантира, че вашият сайт се класира високо и получавате тези желани кликвания.

Нашия SEO процес на одит

Когато наемете SEO фирмата ни, за да се консултирате за вашия SEO, получавате напълно изчерпателна услуга, която разглежда всеки детайл от позиционирането ви, както и персонализиран екип от експерти на агенцията, посветен на оптимизирането на вашия уеб сайт. Нашият одит за оптимизация на търсачките започва с щателен поглед върху вашия уебсайт и пълен SEO одит. Това включва:

Технически SEO Анализ

Анализ На Страница

Анализ Извън Сайта

Анализ На Конкуренцията

Изследване На Ключови Думи

След като преминем през този задълбочен процес на откриване, ще ви предоставим подробен план, който предоставя ключова SEO информация за вашия бизнес – включително всички открити грешки или несъответствия – и нашите маркетингови препоръки за подобряване на вашия SEO и класиране по-високо при търсенето. Целта на нашия SEO одит е да ви предоставим цялата информация, която ви е необходима, за да подобрите класирането си и да увеличите трафика си, така че вашият бизнес да успее.

В допълнение към уеб сайта, вашият SEO екип също ще прегледа вашия акаунт в Ads, за да види дали вашите кампании са правилно оптимизирани, както и вашите акаунти в социалните медии. Няма да пестим услилия и ще ви помогнем в създаването на силно присъствие в мрежата, което да изпревари конкуренцията и да се позиционира пред правилните потребители.

SEO оптимизация

Оптимизирането на търсенето за по-добър бизнес

SEO оптимизацията постоянно се развива. В WebsitebuilderBG, наш основен приоритет e да бъдем в крак с всички аспекти на SEO, включително какво работи, какво не и какво можем да направим, за да подкрепим по-добре нашите клиенти в техните амбиции. И тъй като толкова много от промените, които се правят в алгоритмите за класиране на търсачките, са технически, ние създадохме силен екип от технически фокусирани SEO експерти с голямо око за оптимизиране на структурата на вашия сайт.

Точно както редовно вкарвате колата си за поддръжка, така и уебсайтът на вашия бизнес трябва да получава систематични SEO одити, за да гарантира, че работи ефективно. Препоръчваме професионален SEO одит преди въвеждането на нови кампании или големи проекти, както и след актуализации на сайта и по редовен график по ваш избор.
Нека WebsitebuilderBG ви помогне да разгърнете пълния потенциал на уебсайта на вашия бизнес с пълен SEO одит. Ще научите какво не работи, какво е и как да подобрите присъствието си в мрежата за още по-добър трафик и реализации. За да започнете с вашия професионален SEO одит, обадете ни се на +359 877 200 215 или ни изпратете имейл на office@websitebuilderbg.eu.

Изпратете своето запитване

Име *
Телефон *
Email *
Уеб сайт
Подробности *
Политика за поверителност *