E-mail маркетинг

В WebsitebuilderBG разпознаваме стойността на рекламата чрез имейл и сме специализирани в създаването на подходящо съдържание, което генерира положителен отговор за нашите клиенти. 

WebsiteBuilderBG

E-mail маркетинг

Когато наемете нашия екип, който да контролира вашите маркетингови усилия по имейл, получавате персонализирано внимание и квалифицирана група професионалисти, посветени на получаването на резултати. Ще създадем добре написани имейли, насочени специално за вашите имейл получатели, със силен фокус върху всеки детайл, за да сме сигурни, че всичко от темата до подписа ще ви доближи до основните ви цели.

Що се отнася до ROI ( Възвръщаемост на инвестициите), малко цифрови стратегии носят повече ползи за бранда ви, отколкото висококачественият имейл маркетинг. Маркетинговите решения чрез имейлинг предоставят на компаниите начин да изградят своя авторитет и да се свържат с потребителите по рентабилен и ефективен за времето начин. Фирми от различно естество полагат толкова усилия за оптимизиране на маркетинговите кампании.

В свят на претоварване с информация може да е трудно да се задържи вниманието на читателя. Ето защо избягваме прекомерната употреба на информация в нашето персонализирано имейл маркетингово съдържание и вместо това работим за създаване на консумативни имейли с призиви за действие, които са лесни за идентифициране. Нашите квалифицирани копирайтъри могат да изработят всичко – от прессъобщения до бюлетини, които са информативни и привлекателни за получателите, без да губят вниманието си, докато експертният ни екип от дизайнери може да отличи индивидуалността на вашата марка и вашата идентичност.

Вашата компания е необходимо да е съсредоточена върху ROI (Възвръщаемост на инвестициите). Ще работим с вас, за да увеличим ефективността на маркетинга ви по имейл и да генерираме повече клиенти, повече трафик и по-големи печалби.

WebsiteBuilderBG

Нашата стратегия за E-mail маркетинг

Ние сме агенция за маркетинг на SEO и електронна поща с поглед върху резултатите. За да получим резултатите, които търсите, ще приложим цялостна стратегия за имейл, предназначена да конвертира. Както във всички сфери на бизнеса, колкото повече клиенти имате, толкова по-добре. Нашите услуги за генериране на трафик могат да ви помогнат да създадете списък с абонати за достъп до имейл с насочени стратегии, както на вашия сайт, така и извън него. Като ваши мениджъри за имейл маркетинг, ние непрекъснато ще улавяме всички насоки от вашия уебсайт и извън него, за да съставим множество списъци с абонати и да стартираме различни имейл кампании, генерирани специално за аудиторията, която ще ги получава във входящата си поща. Можем също така да създадем „капкови кампании“, които изпращат редовни имейли до вашите клиенти с темп, който максимално увеличава отворените кликвания.

За да сме сигурни, в успеха на всяка кампания, ще проведем проследяване на ключови показатели на имейл кампаниите, включително честотата на кликване (CTR) и ще запазим проследяване на всички резултати в Google Analytics. Ще получавате редовни отчети за напредъка, така че винаги да знаете какво се случва и къде виждаме успех.

WebsiteBuilderBG

Фокусирайте ресурсите си върху e-mail маркетинга

Без значение какво продавате, има много голям шанс желаната от вас потребителска база да е активна в проследяването на имейлите си. Достигането до тях чрез входящата им поща е ценен инструмент за привличане на вниманието им и поддържане на силна търговска информираност. Имейл маркетинга е най-директният – и често най-ефективният – начин да се свържете с вашата аудитория, а ефективната маркетингова кампания по имейл може да изпревари както маркетинга за търсене, така и социалните медии по отношение на ROI (Възвръщаемост на инвестициите).

WebsiteBuilderBG

Започнете да достигате до аудиторията

В WebsitebuilderBG можем да ви помогнем да планирате, създавате, изпълнявате и наблюдавате маркетингови кампании по имейл, които са специално създадени, за да отговорят на уникалните нужди на вашата компания и вашата аудитория. За да започнете и да внесете по-качествено съдържание в имейл кампаниите си, насочвайки трафика към вашия сайт, обадете ни се.

Изпратете своето запитване

Име *
Телефон *
Email *
Уеб сайт
Подробности *
Политика за поверителност *