Одит и проучване на уеб сайта

Одит и проучване на уеб сайт или достатъчно добър ли е Вашият уеб сайт? Въпрос, който много хора са си задавали, а може би не. Заявете безплатен одит на Вашия уеб сайт или направете бърз одит през нашата система.

WebsiteBuilderBG

Одит и проучване на уеб сайта

На кратко казано в 21 век и по специално в последните години има изменения и нови стандарти. Например какъв да бъде дизайна на сайта, какви функционалности са нужни на потребителите му, как да бъде той по-удобен за тях, каква е скоростта му на зареждане, от законова гледан точка всичко ли е направено правилно и още.

Знаем, че това става объркващо за човек, който не се занимава професионално с това, а има нужда от уеб сайт за своя бизнес. Именно поради тази причина предлагаме услугата одит. Чрез него нашият екип ще може да Ви каже, в кои аспекти Вашият сайт е добре и за кои трябва да се помисли и при нужда коригира.

Най-честата честите грешки, които се забелязват е са липсата на мобилна версия, остаряла визия и не на последно място не добре проектиран за употреба от клиентите, накратко казано UX (user experience).

Какво включва?

Функционалност И UX

Скорост На Зареждане

SEO Оптимизация

Законови Изисквания

WebsiteBuilderBG

Одит и проучване на уеб сайта и важните за Вас ключови думи

Втората част от тази услуга е проучване на Вашите ключови думи и анализ на представянето на сайта ви в Google. Безспорно дизайна и функциите има огромно значение, но ако Вашият уеб сайт няма посетители, те няма да имат особено значение. Може да искате просто да имате сайт, а може и да искате да Ви откриват чрез него и да правите бизнес. За да стане това едното, от което ще имате нужда е SEO оптимизация, а другото – цялостна дигитална стратегия.

След извършване на одита ние ще проучим какви думи биха оказали положително влияние на класирането Ви в търсачките, а също така и какви грешки има допуснати при оптимизацията в момента. Опитът ни показва, че много често има поне по няколко допуснати такива.

Вие се занимавайте с бизнеса, а на нас оставете работата по уеб сайта!

Изпратете своето запитване

Име *
Телефон *
Email *
Уеб сайт
Подробности *
Политика за поверителност *